Romania

Manastirea Putna

In judetul Suceava, intr-o zona deosebit de pitoreasca, cu privelisti neasemuite, la circa 30 de kilometri in directia NV spre Radauti si 80 de kilometri de Suceava, se afla minunata manastire Putna, loc de inchinaciune si de inaltare spirituala, dar si puternic centru de cultura. Totodata aici avea sa fie ales si locul de odihna pentru domnitor si familia sa, precum si pentru urmasii sai.

» Romania » Suceava » Radauti

Fagaras, minunea muntilor

Despre Fagaras se spune ca reprezinta cel mai inalt lant muntos din Romania. Pe langa acest atribut, imaginile pe care ti le confera ca spectator al naturii nu pot fi echivalate cu absolut nimic.

» Romania

Apuseni, destinatia pentru cei pasionati de munte si calatorii

O importanta aparte pentru zona de vest a Romaniei o reprezinta zona Apusenilor, fapt dovedit prin multitudinea de obiective turistice, de la pesteri, cascade si pana la rezervatii naturale sau monumente, Apusenii sunt vizitati in fiecare an de turisti veniti din toate colturile tarii, dar si din strainatate.

» Romania

Valea Somesului Rece

Printre cele mai frumoase si mai cautate zone din judetul Cluj se afla Valea Somesului Rece. Din satul Somesu Rece si pana aproape de Racatau, valea Somesului Rece a atras prin largimea luncilor si frumusetea peisajului, fapt pt care a atras numerosi turisti atat din tara cat si din strainatate, care pur si simplu din dorinta de relaxare si de a incerca ceva nou, poposesc pret de cateva clipe sau mai mult aici.

» Romania

Sibiu si imprejurimi

Sibiu, unul din cele mai frumoase orase din Romania, este cunoscut de mai bine de 3 ani de zile ca fiind CAPITALA EUROPEANA A ANULUI 2007. Si nu degeaba i s-a dat acest titlu, cu care se mandreste oricand, intrucat este cu adevarat minunat.

» Romania

Valea Oltului

Una din cele mai frumoase zone din Romania, ce merita fi inclusa in lista destinatiilor din Romania este Valea Oltului. Fie ca este vorba despre odihna, rugaciune sau pur si simplu pentru a va trata diverse afectiuni, Valea Oltului atrage, an de an, turisti atat din Romania, cat si din strainatate.

» Romania

Padis, paradisul din Muntii Apuseni

Una din cele mai frumoase zone din judetul Bihor, si cu precadere in Muntii Apuseni, este Padisul. Situat in partea de nord a Muntilor Bihor, pe raza comunei Pietroasa, pana la granita cu judetele Cluj si Alba. O buna parte din zona turistica a padisului se prezinta sub forma unui platou carstic, in care se gasesc vai salbatice chei adanci sau canioane. Pe platou, se regasesc si cateva pesteri, printre care si pesteri de gheata.

» Romania

Baile Govora

Printre alte puncte de interes situate in Valea Oltului se afla statiunea Baile Govora, atestata ca fiind statiune balnoclimaterica de interes national.

» Romania

Calimanesti Caciulata

Un alt obiectiv turistic demn de vizitat atunci cand ne referim la Valea Oltului este statiunea Calimanesti Caciulata. Situata la iesirea Oltului din muntii Carpatii Meridionali, in partea de nord-este a judetului Valcea, la 20 de kilometri distanta fata de Ramnicu Valcea si la 80 de kilometri fata de Sibiu, intr-un cadru deosebit, confera turistilor momente de relaxare si un si incantator ochilor.

» Romania

Ramnicu Valcea

Probabil una din cele mai frumoase zone din Romania, Valea Oltului este, de ani buni, printre cele mai cautate destinatii din Romania. Despre defilului Oltului se spune ca are o lungime de 47 km si este cel mai lung din tara. Acesta este situat intre Muntii Capatanii, Lotrului si Fagarasului.

» Romania » ValceaViziteaza

Castel


Romania

©2010 All Rights Reserved. Club Vacanta